Bestel nu de KVW-vlag!

Van 29 augustus tot en met 2 september 2022 is het zover! Herten straalt dan weer dankzij de blije gezichten van meer dan 450 kinderen die deelnemen aan Kindervakantiewerk Herten. Het dorp krijgt die week écht kleur. Groepen kinderen met zelf beschilderde t-shirts en meer dan honderd begeleiders in hun knalgele shirts die op diverse locaties een geweldige week beleven. Wij zijn ontzettend blij dat we na 2 coronajaren weer een volle week in de buitenlucht kunnen organiseren.

 

Vanaf deze zomer willen we Herten tijdens KVW samen met jou nóg meer kleur geven. Voor €15 (+ 0,50ct transactiekosten) kun je een echte KVW-vlag met vlaggenstok huren, die je die week aan je huis kunt hangen. De organisatie van KVW komt de vlag brengen en ophalen. Het geld dat we als stichting hiermee ophalen gaat rechtstreeks naar het programma voor de kinderen.

 

Help jij ons om Herten die week extra te laten stralen? En wil je KVW Herten hiermee steunen? Bestel de vlag dan in onze webshop. Wij komen de vlag en vlaggenstok uiterlijk in het weekend van 27 augustus brengen. Wij informeren je tijdig per e-mail wanneer we langskomen.

 

We hopen te mogen rekenen op jouw enthousiasme en bijdrage!